Kwaliteit

De 5 zekerheden

Kwaliteit is de basis van ontzorging. Het consequent leveren van de beste kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Hiermee onderscheiden we ons in de markt. De 5 zekerheden van kwaliteit laten u zien wat u van ons kunt verwachten. Maak hier kennis met de 5 zekerheden van Bloemen Young Plants.

1. Gezonde wortel

Een gezonde wortel vergroot de kans op snellere weggroei na verplanten. Het maakt de plant toleranter voor stress.

2. Zware plantkwaliteit

Nauwelijks nog omkijken hebben naar het behalen van de kwaliteitsnormen van uw afnemers. Wij ontzorgen u met onze ‘Bloemen kwaliteit’ plantgoed.

3. Onkruidvrij afleveren

Geen onkruiden, daarop zijn wij gebrand. U investeert in hoogwaardig plantgoed. Daarmee bespaart u op arbeid na de aanschaf.

4. Efficienter en groener telen

Een zware plantkwaliteit op een ‘groene’, duurzame manier geteeld. Onze planten in P9,5 afgeleverd, zijn een basis voor de teelt in C2, maar indien gewenst ook voor C3 of C4. Wat levert nou immers meer efficiëntie op dan het versnellen van uw teelt?

5. Bloemen Young Plants vergroot uw winst

Onze producten zijn gericht op het vergroten van uw opbrengst aan het eind van de teelt. Investeer in hoogwaardig plantgoed, dat betaalt zich dubbel en dwars terug door middel van de 5 zekerheden van Bloemen Young Plants.